11054794_419386511557313_8814496956208157957_n

 SPRAY – IT er et underselskap av FOLIATEC NORGE AS hvor hovedfokuset er å tilby forbrukeren hjelp med selve arbeidet.

foliatec-varehusFOLIATEC NORGE AS
Marcus Thranes vei 64
1472 Fjellhamar

E-post: post@foliatec.no

Bestilling: ordre@foliatec.no
Telefon: 64 80 80 48

I MER ENN 30 ÅR HAR FOLIATEC I TYSKLAND VÆRT MED PÅ Å SETTE STANDARER FOR DESIGN OG KVALITET

Foliatec Norge er i dag importør og distributør av alle produktene fra FOLIATEC Böhm GmbH & Co. Vertriebs KG som produseres i Tyskland.

Takket være vårt klare fokus på Foliatec.com produktene, våre kunder og deres behov, vårt instinkt for trender og vår styrke i innovasjon, oppnår vi konstant vekst i NORGE og ISLAND. Bak alt dette sitter ett kreativt og kvalitetsbevisst team som kombinerer lidenskap med nære kunderelasjoner som hånd i hanske.

Foliatec.com er en pioner på tonet film og ble først kjent for sin pålitelighet og høye kvalitet på produktene i 1980-årene. Ulike relaterte innovasjoner ble lagt til litt etter litt. Sammen med sin populære bilfolie har FOLIATEC.com fortsatte å utvikle nye innovative filmer, maling, spray og tilbehør for individuell bilstyling.

I disse dager, er bruken av Foliatec.com originale produkter ikke lenger utelukkende begrenset til bilindustrien. Den universielle anvendelsen av våre produkter har blitt demonstrert som ett allround produkt som allerede er i utbredt bruk. Vår populære sprayfolie for felger, speil, sykler, hagemøbler eller tilbehør til hjemmet, er en rask, enkel og billig sprayfolie og en av mange nyvinninger fra FOLIATEC.COM.

Uttrykket «din individualitet har aldri vært enklere» – beviser at FOLIATEC.com er på rett vei mot å finne et bredt spekter av løsninger for det utbredte behovet å skille seg ut fra mengden. FOLIATEC.com har dermed vokst til å bli en livsstil og en merkevare. Be Different.

INTERESSERT I VÅRE PRODUKTER?

LES MER I NETTBUTIKKEN VÅR!